AI DAY 2023 tulee - rekisteröidy ja tutustu ohjelmaan

Marraskuun 8. päivä järjestettävä AI Day on Suomen suurin vuosittainen tapahtuma, joka korostaa johtavaa tekoälytutkimusta Suomessa. 

AI Day on Suomen suurin vuosittainen tapahtuma, joka korostaa johtavaa tekoälytutkimusta Suomessa. Tapahtuma yhdistää tutkijat, yritykset, opiskelijat ja julkisen sektorin toimijat nopeasti kehittyvällä tekoälyalan alalla. AI Day edistää kumppanuuksia, tiedon jakamista ja rajat ylittävää yhteistyötä.

Marraskuun 8. päivä järjestettävän AI Dayn ohjelmassa on laaja poikkitieteellinen ohjelma, joka sisältää runsaasti esityksiä ja demoja. Esitysten ja julisteiden haku järjestetään Suomen tekoälyseuran (FAIS) toimesta.

Paikka: Dipoli, Aalto-yliopisto, Espoo
Rekisteröidy ja tutustu ohjelmaan osoitteessa:
https://fcai.fi/ai-day-2023

Finnish AI Region
2022-2025.
Medialle

Seuraa somessa