Light golden Rlogo of Finnish AI Region (FAIR EDIH). In is written FAIR - FINNISH AI REGION, EDIH
European union flag wth blue background and golden stars.
Nauha, jossa FAIR:in yhteistyökumppanien logot.

Palvelut

Finnish AI Region tarjoaa maailmanluokan asiantuntemusta tekoälyn, laajennetun todellisuuden, suurteholaskennan ja kyberturvallisuuden saralla. Palvelut ovat ensisijaisesti maksuttomia ja ne hyödyntävät olemassa olevaa osaamista ja infrastruktuuria. Palvelutarjonnan avulla voit kehittää ja testata uusia innovaatioitasi nopeasti ja vaivattomasti. Ratkaisutoimittajien ja kohdeyritysten kohtauttamisella luomme mahdollisuuksia täysin uudenlaisille ratkaisuille. Samalla pyrimme vahvistamaan yritysten kilpailukykyä globaaleilla markkinoilla.

Esimerkkejä palveluistamme

Need Analysis & Advisory

Tarjoamme digitalisaation edistämiseen liittyvää konsultointia ja työpajoja esimerkiksi digitaalisen tuotteen suunnitteluun, yrityksen digitalisaatiotiekartan luomiseen ja suurteholaskennan hyödyntämiseen.

Training

Tarjoamme joustavia ja monipuolisia koulutuksia ja verkkokursseja eri tarkoituksiin. Järjestämme koulutustilaisuuksia muun muassa tekoälyä koskevista teemoista sekä  XR-laitteista ja niiden käyttötavoista ja ohjelmistoista XR-showroomissa.

Concept Development
(Acceleration)

Tarjoamme palveluita, joilla nopeutetaan tuotteen ja siihen kytkeytyvän liiketoimintamallin suunnittelua sekä teknistä kokeilua, kuten esimerkiksi nopean prototyypin suunnittelua paperilla, pientestiryhmiä, rakennetun ympäristön kiihdyttämöpalveluita ja  Robogarage-työtilan ohjaajineen.

OTA YHTEYTTÄ

Voit ottaa yhteyttä sivuillamme olevan lomakkeen kautta.
Lähetämme sinulle palveluehdotuksen mahdollisimman pian.

Solution Development

Avustamme sinua ensimmäisen tai parannellun version luomisessa esimerkiksi hackathonien ja opinnäytetöiden muodossa sekä suurteholaskennan työpajoissa.

Experimentation (Testbeds)

Kokeilujen mahdollistaminen todellisella datalla tai todellisessa testiympäristössä, kuten esimerkiksi reaalisen ilmanlaatudatan saaminen tai palvelun testaaminen kaupunkiympäristössä, oppilaitoksissa tai palvelukodeissa

Networking & Support to find Investments

Järjestämme teemallisia tapahtumia ja autamme asiakkaitamme löytämään yhteistyökumppaneita, kuten esimerkiksi AI-toteuttajia, testaus- ja pilotointikumppaneita, rahoittajatahoja  ja asiantuntijoita. 

Co-funded by European union logo. In logo you can see blue flag with starts and the text mention earlier.
White logo of Finnish AI Region (FAIR EDIH). In is written FAIR - FINNISH AI REGION, EDIH

Finnish AI Region 2022-2025.
Medialle

Seuraa meitä somessa