Light golden Rlogo of Finnish AI Region (FAIR EDIH). In is written FAIR - FINNISH AI REGION, EDIH
European union flag wth blue background and golden stars.

Practical Guide to Building Generative AI Applications Now Available!

Helsinki XR Centerin Gintare Saalin kirjoittama opas on Finnish AI Regionin (FAIR) tuorein julkaisu. Lataa opas itsellesi ja sukella generatiivisen tekoälyn maailmaan.

Name of the guide book: Practical guide to building generative ai application
Nauha, jossa FAIR:in yhteistyökumppanien logot.

Helsinki XR Centerin Gintare Saalin kirjoittama A Practical Guide to Building Generative AI Applications -opas viimein julkaistu ja jokaisen saatavilla. 

Tässä tiiviissä ja helposti lähestyttävässä oppaassa Saali tiivistää laajan asiantuntemuksensa askel askeleelta eteneväksi oppaaksi, joka on suunniteltu sekä yrityksille että harrastajille.

Olit sitten vasta aloittelemassa tai haluat syventää osaamistasi, tämä opas tarjoaa kaiken tarvittavan generatiivisten tekoälysovellusten ymmärtämiseen ja käyttöönottoon.

Lataa ilmainen opas

Sukella generatiivisen tekoälyn maailmaan FAIRin huippuasiantuntijan opastuksella.  A Practical Guide to Building Generative AI Applications -opas on täysin ilmainen, ja voit ladata oman kopiosi alla olevista painikkeista.

Graafisessa oppaassa on yksityiskohtaiset kuvitukset ja ammattimainen suunnittelu, kun taas tekstiversio tarjoillaan selkeässä tekstimuodossa, mikä tekee siitä erityisen helppolukuisen.

Huomioithan, että opas on englanninkielinen.

 
White logo of Finnish AI Region (FAIR EDIH). In is written FAIR - FINNISH AI REGION, EDIH
Euroopan unionin osarahoittama logo

Finnish AI Region
2022-2025.
Medialle

Seuraa somessa