Light golden Rlogo of Finnish AI Region (FAIR EDIH). In is written FAIR - FINNISH AI REGION, EDIH
European union flag wth blue background and golden stars.

Finnish AI Region mukana Radical Health Festival Helsingissä 12.-14.2023

Tule tapaamaan meitä Radical Health Festival Helsinkiin Messukeskukseen 12.-14.2023.

Radical Health Helsinki tapahtuman juliste
Nauha, jossa FAIR:in yhteistyökumppanien logot.

Tule tapaamaan Finnish AI Regionin (FAIR) toimijoita Radical Health Festival Helsinkiin 12.-14.6.2023 Helsingin Messukeskukseen. Löydät meidät Health Capital Helsingin koordinoimalta standilta, jossa ovat mukana myös HUS, Healthproof Helsinki, Apotti sekä lukuisia muita toimijoita. 

Radical Health Festival Helsinki tarjoaa osallistujille kiinnostavan ohjelman, mutta näyttelyineen se on samalla myös vahva kaupallinen alusta sijoittajien, ostajien ja ratkaisujen tarjoajien kohtaamiselle. Festivaalin teemoja ovat tekoäly, mielenterveys, ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen, aktiivinen ikääntyminen, kyberturvallisuus, innovaatiot ja terveysalan digitalisaatio.

Lue lisää Radical Health Festival Helsingistä

Klikkaa alapuolelta, niin pääset lukemaan lisää Messukeskuksessa 12.-15.6.2023 järjestettävästä festivaalista.

Tapahtuman järjestäjät

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Helsingin Messukeskus ja éditohealth.

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin tapahtumajärjestäjä, joka tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskus vastaa Radical Health Festival Helsingin myynnistä ja markkinoinnista sekä Suomi-kumppanuuksista.

éditohealth on kansainvälinen terveydenhuollon ajatusjohtaja ja tapahtumajärjestäjä, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden kansainvälinen kokemus terveydenhuollon johtamiseen keskittyvien konferenssien ja näyttelyiden järjestämisestä. éditohealth vastaa Radical Health Festival Helsingin kansainvälisten strategisten kumppanuuksien johtamisesta sekä tapahtuman sisällön tuottamisesta.

Share article:

Facebook
Twitter
LinkedIn
White logo of Finnish AI Region (FAIR EDIH). In is written FAIR - FINNISH AI REGION, EDIH
Euroopan unionin osarahoittama logo

Finnish AI Region
2022-2025.
Medialle

Seuraa somessa